KGB NIEUWJAARSPARTY 1 januari 2018

Bestel nu tickets voor KGB Nieuwjaarsparty!

 

Klik HIER om direct tickets te bestellen!!!
 

Terug op de plek waar het ooit allemaal begon ...

 
De KGB band werd opgericht in 1989 door 11 Lichtenvoordse muzikanten. Op 1-1-1993 begon de bekende band met een eigen Nieuwjaarsparty in zaal De Koppelpaarden.
Het jaarlijkse feest was steevast uitverkocht en groeide zo hard dat uiteindelijk werd uitgeweken naar de Hamalandhal. Heel veel muzikanten hebben daar later bij de KGB band gespeeld op het bekendste feest van Lichtenvoorde.

De originele enige echte KGB band met de zangeressen Nancy, Desi en Anita komt na 26 jaren nog een keer terug in de zaal van het nieuwe hotel De Koppelpaarden. Zoals vanouds zullen gasten niet ontbreken in het programma.

De online voorverkoop is gestart. Mis het niet ...