Nieuwjaarsfeest bij De Koppelpaarden

Nieuwjaarsfeest - 1 januari 2019

GLAMOURAMA!

Na de zeer geslaagde KGB party van 1 januari 2018 hebben we de smaak te pakken. Het Nieuwe jaar begint bij De Koppelpaarden op 1-1-2019 met een spetterend feest en een fantastische band!
Al ruim 12 jaar behoort Glamourama! tot de top van het evenementencircuit. De professionele en geschoolde muzikanten hebben hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend en staan regelmatig op het podium met artiesten als Anita Meijer, Frans Bauer, Gerard Joling en André Hazes Jr. Sympathieke muzikanten die hun vak verstaan en serieus nemen en dat is terug te zien en horen op het podium.
Glamourama! speelt vooral op de grotere festivals en bedrijfsevenementen, maar natuurlijk ook op studentengala’s en dorpsfeesten.
Met 10 man sterk is Glamourama! één van de grootste bands in het covercircuit en wat meteen opvalt zijn de 4 kleurrijke zangeressen op front. In een wervelende spektakelshow vol van interactie met het publiek laten zij met gemak iedereen meezingen en -springen, zelfs de grootste kniesoor gaat overstag van zoveel feest!


Met guest DJ, PROSECCO & verrassingen


VVK: €25,- • KASSA €29,50
Zaal open: 18.00 uur Einde 24.00 uur
 
Mis het niet en koop nu je kaarten!