fbpx

De paasdagen zijn bij uitstek een gezellig moment om samen met familie of vrienden te vieren! Start de paasdagen op eerste én tweede paasdag met een ‘De Koppelpaarden paasontbijt’ in ons Koetshuis. Tot 11.00 uur serveren wij heerlijke broodjes, Paasstol, divers beleg, verse jus d’orange en (paas)eitjes voor €16,50 p.p. Graag reserveren!

Tijdens de paasdagen bent u eveneens van harte welkom in het restaurant voor een heerlijke lunch of diner! De tijd voor asperges is aangebroken en onze keukenbrigade bereidt ‘het witte goud’ met veel liefde voor u in diverse aspergegerechten. Vraag ernaar bij de bediening!

Natuurlijk staat ook het vertrouwde kopje koffie van Beukenhorst met heerlijk gebak voor u klaar. Graag ontvangen wij u op zondag 12 en maandag 13 april bij de Koppelpaarden!

De Koppelpaarden richt zijn vizier graag op de toekomst en wij hopen u vanaf maandag 6 april weer te mogen ontvangen in goede gezondheid in ons hotel/restaurant. Voor de komende paasdagen treffen wij dan ook nu alvast de nodige voorbereidingen. Mocht de overheid onverhoopt tóch besluiten om de sluitingstijd van de horeca te verlengen, dan zullen wij u hiervan uiteraard z.s.m. op de hoogte brengen!