fbpx

Het Koetshuis: van vergaderlocatie tot personeelsfeest in de Achterhoek

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie, een plek voor uw bedrijfspresentatie of een ruimte waar u een grote personeelsbijeenkomst of een personeelsfeest kunt organiseren? Het Koetshuis van De Koppelpaarden heeft de ruimte én de faciliteiten om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Of u nu met 10 of 275 personen komt, we hebben voor iedereen plek en kunnen u als organisatie compleet ontzorgen.

Vergaderen

Zakelijk eten, drinken en slapen

We kunnen het Koetshuis zo indelen en inrichten dat de ruimte altijd past bij de grootte van uw gezelschap en bij het doel van uw zakelijke afspraak. Van een vergaderarrangement met water, koffie en thee tot een goed ontbijt, een uitgebreide lunch of een zakendiner met meerdere gangen. We hebben alles in huis om u en uw gasten van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat te verzorgen. Ook als u een locatie zoekt voor meerdaagse bijeenkomsten, zoals een congres of een training, ontvangen we u graag. De Koppelpaarden beschikt over 11 luxe en betaalbare hotelkamers. We kunnen u dus ook een oplossing bieden inclusief overnachting(en).

Feesten en partijen

Iets te vieren? Het Koetshuis is ook een gezellige en sfeervolle locatie voor uw feest of jubileum. Voor grotere partijen hebben wij een prachtige ruimte, met een capaciteit van ongeveer 275 personen. Bij zulke grote feesten en partijen behoren ook buffetten tot de mogelijkheden. We kunnen de ruimte ook inrichten voor speciale (muzikale) optredens. Staand kunnen we dan om en nabij de 750 personen ontvangen in Het Koetshuis.

Dineren

Zalen

ZaalCapaciteitm2HoogteDaglichtRolstoelWi-FiTVMicrofoon
Koetshuis 110-40 pers75m2220cmJaJaJaJaJa
Koetshuis 240-500 pers200m2240cmJaJaJaJaJa

Opstellingen

School

Deze opstelling is geschikt voor formele presentaties waarbij de focus ligt op de spreker. Er staan tafels opgesteld waardoor de deelnemers de mogelijkheid hebben om notities te maken.

Theater

Deze opstelling is geschikt voor formele bijeenkomsten, zoals een presentatie voor een grotere groep. Interactie speelt een minder belangrijke rol en de focus ligt op de spreker. Er staan geen tafels bij de deelnemers.

U-Vorm

De u-vorm is een wat informelere setting die geschikt is voor een kleiner groepsoverleg met een interactief doel, zoals een brainstormsessie.

Diner

Staat er een diner op het programma? Dan is de diner opstelling ook een mogelijkheid. Door de ronde tafels kan iedereen elkaar makkelijk aankijken en met elkaar spreken.

Carré

Carré is geschikt voor een bijeenkomst zonder presentatie, bijvoorbeeld voor overleg en besluitvorming. De tafels staan aaneengesloten in een vierkant en iedere deelnemer kan elkaar aankijken.

Cabaret

Deze opstelling is ideaal voor sessies waar tussendoor in groepjes overlegd of gebrainstormd moet worden. De losse tafels hebben zicht op de spreker, wat deze vorm geschikt maakt voor interactieve presentaties. 

Receptie

Met deze opstelling is het ideaal om een jubileumfeest of receptie te houden.
Door de diverse statafels is het makkelijk om met elkaar te communiceren. Wij bekijken graag samen met u wat het beste past bij uw jubileum/receptie, zodat het een onvergetelijk moment wordt.

Boardroom

Deze opstelling is geschikt voor formele presentaties waarbij de focus ligt op de spreker. Er staan tafels opgesteld waardoor de deelnemers de mogelijkheid hebben om notities te maken.

Extra’s

Flip-over à €17,50
Podiumdelen à €15,- per deel

Arrangementen

Vergaderarrangement I

  • Kannen koffie en thee
  • Zoete lekkernijen bij het ontvangst
  • Fruitschaal, ontbijtkoek en Sultana
  • Flessen mineraal water (plat en bruisend)

Dagdeel á €17,50 per persoon

Vergaderarrangement II

  • Kannen koffie en thee
  • Zoete lekkernij bij het ontvangst
  • Fruitschaal, ontbijtkoek en sultana
  • Flessen mineraal water (plat en bruisend)
  • Lunchbuffet inclusief melk en jus d’orange

Hele dag á €34,50 per persoon

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een offerte aanvragen voor uw specifieke wensen? U kunt een offerte aanvragen via onderstaande contactformulier. Uiteraard kunt u ook even bellen om uw wensen te bespreken. We zijn dagelijks bereikbaar van 6.30 uur ‘s ochtends tot middernacht.