Kamers & Suites

Een oase van stijl en comfort: ontdek Hotel De Koppelpaarden!

Bij Hotel de Koppelpaarden zijn we trots op onze verzameling van 19 sfeervolle en onlangs gerenoveerde hotelkamers, verdeeld over twee aangrenzende gebouwen. Elke kamer is ontworpen om een unieke ervaring te bieden, waarbij we modern en comfort combineren. Of u nu kiest voor een gezellige kamer of een ruimere optie, u vindt een verscheidenheid aan formaten, indelingen en uitzichten om aan uw voorkeuren te voldoen. We hebben zorgvuldig nagedacht over elk detail, zodat uw verblijf in het hart van Lichtenvoorde niet alleen comfortabel is, maar ook verrijkt met luxe voorzieningen.

Family Suite

Stap binnen in onze Family Suite, gelegen in ons sfeervolle aangrenzende gebouw. Deze ruime suite biedt niet alleen alle comfort die u mag verwachten, maar is ook speciaal ontworpen voor gezinnen die samen willen genieten. De Family Suite biedt de perfecte mix van ruimte en comfort voor een onvergetelijke tijd in Hotel de Koppelpaarden.

Junior Suite

Ontdek onze Junior Suite, een oase van rust en comfort. Deze ruime kamer is voorzien van heerlijke Aupingbedden en een volledig nieuwe badkamer met alle luxe die u maar kunt wensen. In ons andere gebouw, vindt u nog twee Junior Suites. Deze suites bieden een panoramisch uitzicht over een deel van het pittoreske dorp, wat zorgt voor een betoverende ambiance.

Deluxe kamer

In onze Deluxe Kamer, omarmen we de kunst van comfort en luxe. Deze kamer is net iets ruimer dan onze Comfortkamer. Wat het uitzicht betreft, sommige van onze Deluxe Kamers bieden uitzicht op het pittoreske dorp, terwijl andere uitkijken op de charmante steeg.

Comfortkamer

Welkom in onze Comfortkamer, waar comfort en ontspanning hand in hand gaan. In deze knusse kamer wachten twee zalige Auping-bedden op u, en de volledig vernieuwde badkamer is voorzien van alle moderne gemakken die uw verblijf aangenaam maken. Enkele van onze Comfortkamers hebben zelfs prachtige glas-inlood ramen, die zorgen voor een bijzondere sfeer in de kamer.

Eenpersoonskamer

In onze ruime eenpersoonskamer geniet u van alle comfort die u zich kunt wensen. U slaapt in een heerlijk Auping-bed en de aangrenzende badkamer is volledig vernieuwd met moderne voorzieningen voor uw gemak.

Torenkamer

De Torenkamer bij Hotel de Koppelpaarden is een perfecte mix van comfort en luxe. Gelegen op de tweede verdieping van ons charmante hotel, biedt deze kamer een ontspannen toevluchtsoord met een uniek torentje om te genieten van het uitzicht.

Classic Suite

De Classic Suite is niet alleen royaal van opzet, maar straalt ook een warme en gezellige sfeer uit. Bij binnenkomst ziet u direct de prachtige houten gebinten die de kamer karakter geven. Een ruim bureau met een luxe fauteuil staat tot u beschikking, mocht u nog wat werk willen verzetten tijdens uw verblijf.

Betaalbare luxe op een toplocatie in de Bourgondische Achterhoek!

Scroll naar boven