Business meetings & events

Ontdek onze veelzijdige evenementenruimtes

Koetshuis 1 t/m 3 biedt een formele en flexibele setting voor zakelijke bijeenkomsten en diners, terwijl Koetshuis 4 een informele elegantie biedt voor diverse events. De exclusieve Boardroom is ideaal voor succesvolle vergaderingen met geavanceerde technologie. Ontdek de perfecte plek voor uw volgende evenement.

Koetshuis 1 t/m 3

Welkom in onze formele en flexibele geschakelde zaal, waar elegantie en aanpasbaarheid samenkomen. Deze ruimte kan eenvoudig worden vergroot of verkleind, waardoor het de ideale setting is voor diverse evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot formele diners. Met een eigen bar en tal van mogelijkheden betreft opstellingen, biedt deze zaal alles wat u nodig heeft voor een geslaagde bijeenkomst.

Capaciteit: 10 tot 200 personen
Size: 62 m2 tot 275 m2

Koetshuis 4

Stap binnen in onze veelzijdige zaal, waar functionaliteit hand in hand gaat met informele elegantie. Hier kunt u genieten van een apart afgesloten buffet, afgeschermd door prachtige glazen deuren. De informele setting wordt versterkt door een variatie aan zitopties, waaronder bankjes, hoge en lage tafels, evenals gezellige ronde tafels. Deze ruimte is volledig aanpasbaar, waardoor zowel verschillende opstellingen als vergaderapparatuur moeiteloos kunnen worden geïntegreerd. Of het nu gaat om een formele vergadering of een ontspannen bijeenkomst, hier kunt u de ideale sfeer creëren voor elke gelegenheid.

Capaciteit: 40 personen
Size: 70 m2

Boardroom

Stap binnen in onze exclusieve boardroom, ideaal voor zes personen, met een stijlvolle ronde tafel die een collaboratieve sfeer bevordert. Deze ruimte is uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder een scherm en videoapparatuur, om te zorgen voor naadloze presentaties en effectieve communicatie. Ervaar het comfort van onze boardroom, waar de combinatie van een doordacht ontwerp en moderne voorzieningen een perfecte setting creëert voor succesvolle vergaderingen en besluitvorming.

Capaciteit: 6 personen
Size: 15 m2
Scroll naar boven