fbpx

Goed én gezellig eten op een bijzondere plek in Lichtenvoorde

Van een kop koffie met ambachtelijk gemaakt appelgebak tot ons ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch of een sfeervol en smakelijk viergangendiner. Op ieder tijdstip van de dag bent u welkom in Grand Café en Restaurant De Koppelpaarden. Onze chef-kok bereidt graag één van onze heerlijke en eerlijke maaltijden voor u. Daaronder verstaan we een goed bord eten met de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Alles wat we voor u bereiden we met ambachtelijke ingrediënten en streekproducten. En onze menukaart verandert met de seizoenen mee.

Drankenkaart

Wijnkaart

Seizoenskaart

Tafel reserveren?

Dagelijks bent u vanaf 7.00 uur welkom om bij ons te komen ontbijten, lunchen of te komen dineren. Wilt u een tafel bij ons reserveren? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op, zodat wij uw reservering direct kunnen bevestigen. Heeft u specifieke dieetwensen, dan kunt u deze bij uw reservering ook meteen aan ons doorgeven.

+31 (0)544 37 12 04

Van kleine tot grote gezelschappen

U kunt terecht in ons sfeervolle restaurant en grand café. Maar als het weer het toelaat, kunt u natuurlijk ook lekker buiten eten. Ons ruime en gezellige terras biedt zestig zitplaatsen. Ook groepen en grote gezelschappen zijn voor ons geen probleem. Het Koetshuis op de begane grond biedt talloze mogelijkheden. Van een romantisch diner voor twee tot gezelschappen van maar liefst 275 personen.

Eten en drinken op een bijzondere plek

Als u bij ons komt voor een hapje of drankje, bent u te gast op een plek met een bijzondere geschiedenis. Begin achttiende eeuw werd het pand gebouwd. In die tijd stopte de paardentram hier voor de deur om de paarden te ontkoppelen. De trampassagiers gebruikten dat moment om hier even wat te drinken.

Eigentijds en historisch

Nog altijd kunt u bij De Koppelpaarden terecht om te eten en te drinken. En als u hier bent, ziet u dat we altijd de historische kenmerken van dit pand gerespecteerd hebben. Ook bij de laatste renovatie in 2017 en 2018. De keuken is toen geheel vernieuwd en ons restaurant is door interieurarchitect Egbert Ketelaar omgetoverd in een ruimte die gezellig, luxe en sfeervol aanvoelt. Het is een combinatie van moderne frisse kleuren met een knipoog naar de historie van het pand.

Engels genieten

U kunt bij de koppelpaarden terecht voor een heerlijke Afternoon Tea of de welbekende High Tea. De verschillende arrangementen bieden hartige belegde sandwiches, Engelse scones en natuurlijk een ruim assortiment aan thee. U wordt in ons Grand Café verwend met heerlijke lekkernijen, maar ook in de lente of zomer kunt u in de heerlijke buitenlucht genieten van de verschillende arrangementen op ons terras.