Vergaderen & Feesten

Van vergaderlocatie tot personeelsfeest in de Achterhoek

Bent u op zoek naar een inspirerende en stijlvolle locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst of speciale evenement? Ontdek de unieke charme van Hotel De Koppelpaarden, waar we de perfecte combinatie bieden van moderne faciliteiten, gastvrijheid en sfeervolle ambiance.

Business meetings & events

Onze zalen stralen tijdloze elegantie uit en zijn ontworpen om aan de hoogste zakelijke standaarden te voldoen. Of u nu een intieme vergadering plant of een grootschalige conferentie organiseert, wij hebben de perfecte ruimte voor elke zakelijke gelegenheid.

Vergader​arrangementen

Ontdek onze doordachte vergaderarrangementen, ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Laat ons u verwelkomen in een setting waar efficiëntie en gemak hand in hand gaan, en waar elke vergadering een succesvolle ervaring wordt.

Private dining

Bij het vieren van belangrijke mijlpalen in het leven, moet elk moment speciaal zijn. Waarom niet kiezen voor de elegantie van een van onze stijlvolle ruimtes om uw verjaardagsdiner, jubileumdiner, babyshower, of een andere bijzondere gelegenheid te organiseren? Wij zorgen ervoor dat uw speciale dag wordt omgeven door een sfeer van klasse en onvergetelijke herinneringen.

Partijen

Bij Hotel de Koppelpaarden streven we ernaar om van elke viering een onvergetelijk evenement te maken. Of het nu gaat om een bruisend feest, een intieme bijeenkomst of een sprookjesachtige bruiloft, wij bieden een idyllische setting die perfect past bij elke gelegenheid. Ons ervaren team staat klaar om uw visie tot leven te brengen, waarbij elk detail wordt verzorgd. Van de elegante zalen tot culinaire hoogstandjes, wij zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring die uw gasten nog lang zullen bijblijven.

Scroll naar boven