Eten & Drinken

Goed én gezellig eten op een bijzondere plek in Lichtenvoorde

Van een kop koffie met ambachtelijk gemaakt appelgebak tot ons ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch of een sfeervol en smakelijk viergangendiner. Op ieder tijdstip van de dag bent u welkom in Restaurant De Koppelpaarden. Onze chef-kok bereidt graag één van onze heerlijke en eerlijke maaltijden voor u. Daaronder verstaan we een goed bord eten met de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Onze gerechten worden bereid met ambachtelijke ingrediënten en streekproducten. Ook verandert onze menukaart met de seizoenen mee.

Tafel reserveren?

Dagelijks bent u vanaf 7.00 uur welkom om bij ons te komen ontbijten, lunchen of te komen dineren. Wilt u een tafel bij ons reserveren? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op, zodat wij uw reservering direct kunnen bevestigen. Heeft u specifieke dieetwensen, dan kunt u deze bij uw reservering ook meteen aan ons doorgeven.

Restaurant

Stap binnen bij Restaurant De Koppelpaarden, waar culinair genot hand in hand gaat met gezelligheid op een bijzondere locatie in Lichtenvoorde.

Onze chef-kok staat klaar om voor u een heerlijke maaltijd te bereiden, waarbij we streven naar kwaliteit en smaak die aan uw verwachtingen voldoen. Alles wat we serveren wordt met zorg en vakmanschap bereid, met gebruik van ambachtelijke ingrediënten en streekproducten. Bovendien verandert onze menukaart mee met de seizoenen, zodat u kunt genieten van verse en gevarieerde gerechten.

Catering

Ontdek de smaakvolle mogelijkheden van de catering van de Koppelpaarden en laat onze culinaire creaties een onvergetelijke indruk achterlaten op uw evenement. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst, een feestelijk jubileum, een zakelijke bijeenkomst of een grootschalig evenement, ons ervaren cateringteam staat klaar om uw speciale gelegenheid naar een hoger niveau te tillen.

De Koppelpaarden vouchers

Creëer uw eigen unieke ervaring bij de Koppelpaarden met onze cadeaubonnen. Deze veelzijdige cadeaubonnen zijn het perfecte geschenk, omdat ze kunnen worden ingewisseld voor overnachtingen of voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner in ons restaurant. Geef het plezier van keuze en maak blijvende herinneringen met de exclusieve cadeaubonnen van de Koppelpaarden.

Scroll naar boven